Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

”Bästa stämningen på La Rosaleda”

Johanna Garås blogg

Jag var inte ensam svensk på matchen igår. En av de andra på plats var Marcus Johansson som bor här och som är medlem i klubben samt i Peña Malaguista de Suecia. (Gissa svensken på bilden nedan…)

 

Beskriv hur det var att se Málaga vinna med 3-0 i sin CL-premiär igår!

– Fantastiskt, man trodde nästan inte det var sant. För sju år sedan när jag blev medlem lirade vi i segundan mot lag som Poli Ejido och Eibar och nu Champions League. Dessutom spelade vi fullkomligt ut Zenit under första halvtimme. Saviola, Isco och Joaquin var ju helt briljanta. Sen kan stämningen vara det bästa jag upplevt på La Rosaleda, riktigt roligt helt enkelt!

Berätta varför du bor i Málaga! Sedan när? Var i Sverige är du från?

– Jag flyttade hit för en tjej jag träffat under en utlandstermin sommaren 2006, sen hade jag tur att få jobb snabbt här i Málaga inom det jag studerat och på den vägen är det. Har inga tankar på att flytta hem då jag trivs väldigt bra här. Jag är från Orust norr Göteborg, men bott länge i både Växjö och Stockholm.

Annons

När startades peñan? Varför? Vad gör ni? Hur många medlemmar?

– Jag är inte så insatt men den startades med 30-talet medlemmar under april detta året. Tanken är ju att ha en gemensam samlingspunkt runt Málaga med träffar och hjälp med resor, biljetter etc. Något som jag för övrigt gör en hel del på egen hand. I går tex hade jag ordnat med biljetter till två svenska killar som jag mötte upp innan matchen.

Bloggen tackar för samtalet och önskar lycka till i fortsättningen!

Publicerad 2012-09-19 10:36

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto