Försök igen

Rösta på din skruvfavorit - och vinn fina priser

Nedräkningen till allsvenskan har börjat. För att ladda upp passar vi på att frossa i några av förra årets häftigaste skruvar. Rösta på din favorit och du har chansen att vinna två biljetter till valfri match med ditt favoritlag i allsvenskan!

Skruv 1 Liridon Silka (Jönköping Södra)

Liridon Silka bjöd på ett distansskott som skruvade in sig i krysset bakom Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard. Målet innebar att det då stod 3-2 för Elfsborg på Borås Arena. Cirka tio minuter senare nickade Pawel Cibicki in kvitteringen för Jönköping Södra och matchen slutade 3-3.

Skruv 2 Simon Skrabb (Gefle IF)

Den före detta Gefle anfallaren Simon Skrabb skruvade in en frispark i de första minuterna mot Falkenberg FF. Det såg länge ut som att målet skulle räcka för Gefle IF att plocka sin första hemmaseger för säsongen, men i de sista tio minuterna vände Falkenberg matchen och vann med 2-1.

Skruv 3 Pa Amat Dibba (GIF Sundsvall)

Pa Amat Dibba överraskade alla när han drog till med ett skott på en touch strax utanför straffområdet. Skottet skruvade sig in i krysset och 1-0 var ett faktum för hemmalaget Sundsvall. Strax därpå gjorde Pa Amat Dibba sitt andra mål i matchen och Sundsvall vann slutligen med 3-1 mot Örebro.