POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Innehåll i samarbete med

Rösta på din skruvfavorit - och vinn fina priser

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nedräkningen till allsvenskan har börjat. För att ladda upp passar vi på att frossa i några av förra årets häftigaste skruvar. Rösta på din favorit och du har chansen att vinna två biljetter till valfri match med ditt favoritlag i allsvenskan!

Skruv 1 Liridon Silka (Jönköping Södra)

Liridon Silka bjöd på ett distansskott som skruvade in sig i krysset bakom Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard. Målet innebar att det då stod 3-2 för Elfsborg på Borås Arena. Cirka tio minuter senare nickade Pawel Cibicki in kvitteringen för Jönköping Södra och matchen slutade 3-3.  

Skruv 2 Simon Skrabb (Gefle IF)

Den före detta Gefle anfallaren Simon Skrabb skruvade in en frispark i de första minuterna mot Falkenberg FF. Det såg länge ut som att målet skulle räcka för Gefle IF att plocka sin första hemmaseger för säsongen, men i de sista tio minuterna vände Falkenberg matchen och vann med 2-1.

Skruv 3 Pa Amat Dibba (GIF Sundsvall) 

Pa Amat Dibba överraskade alla när han drog till med ett skott på en touch strax utanför straffområdet. Skottet skruvade sig in i krysset och 1-0 var ett faktum för hemmalaget Sundsvall. Strax därpå gjorde Pa Amat Dibba sitt andra mål i matchen och Sundsvall vann slutligen med 3-1 mot Örebro.

Grabber
Vilken skruv tycker du är snyggast?
  • Liridon Silka
  • Simon Skrabb
  • Pa Amat Dibba
RÖSTA SE RESULTAT

FAKTA

Grabber Magic Spiral

Med Grabbers träskruv får du en skruv som gör skillnad. Denna specialutformade skruv med "Magic Spiral”, gör det enklare att få en perfekt försänkning i trävirket. Skruven greppar blixtsnabbt i virket för att den är utrustad med Grab-Point®, ”gängad” hela vägen ut till spetsen.

Läs mer om Grabber Magic Spiral på Grabber.se

Publicerad 2017-03-27 kl 10:00
Innehåll i samarbete med

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå