POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Innehåll i samarbete med

Rösta på din skruvfavorit - och vinn fina priser

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nedräkningen till allsvenskan har börjat. För att ladda upp passar vi på att frossa i några av förra årets häftigaste skruvar. Rösta på din favorit och du har chansen att vinna två biljetter till valfri match med ditt favoritlag i allsvenskan!

Alex Dyer (Östersunds FK)

Falkenberg ledde med 1-0 tills Östersunds Alex Dyer skruvade in bollen i det botre krysset. Detta var startskottet för Östersunds vändning. Graham Potters manskap vann matchen med 6-1.

Sonko Sundberg (GIF Sundsvall)

Mittbacken Noah Sonko Sundberg visade upp hela sitt register när han chippade upp bollen till sig själv och skruvade därpå in en bicicleta strax utanför straffområdet in i mål. Detta var matchens tredje mål - GIF Sundsvall vann till slut matchen med 5-0 mot Östersunds FK.
Sundbergs mål blev även en kandidat till årets mål 2016.  

Gustav Nilsson (Falkenbergs FF)

Falkenbergs före detta anfallaren, Gustav Nilsson, nätade bara en gång förra säsongen, men då bjöd han på en riktig pärla. Nilsson testade skott en bra bit utanför straffområdet och resultatet blev kryssribban in. Falkenberg vann därpå matchen mot Norrköping med 2-1.

Grabber
Vilken skruv tycker du är snyggast?
  • Alex Dyer
  • Sonko Sundberg
  • Gustav Nilsson
RÖSTA SE RESULTAT

FAKTA

Grabber Magic Spiral

Med Grabbers träskruv får du en skruv som gör skillnad. Denna specialutformade skruv med "Magic Spiral”, gör det enklare att få en perfekt försänkning i trävirket. Skruven greppar blixtsnabbt i virket för att den är utrustad med Grab-Point®, ”gängad” hela vägen ut till spetsen.

Läs mer om Grabber Magic Spiral på Grabber.se

Publicerad 2017-03-30 kl 07:15
Innehåll i samarbete med

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå