Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
GRANQVIST|BACKE|LUNDH
14v

TV: Bestämmer spelarna i Blågult? - "Ruskigt oroande"

Foto: Bildbyrån/C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela programmet i spelaren ovan.

Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf nobbade media - men höll sedan presskonferens utan att vilja prata om sina klubblag. 
Granqvist|Backe|Lundh diskuterar vem som bestämmer i Blågult.
- Jag tycker att det är väldigt oroande, säger Hasse Backe i programmet. 

Sveriges stjärnduo Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf valde under förra landslagssamlingen att nobba media, men mötte under måndagen pressen igen under en presskonferens inför Nations League. Däremot ville duon inte prata om tillvaron i sina klubblag, i stället endast om svenska landslaget. 

I programmet Granqvist|Backe|Lundh ställer man utifrån det frågan: "Bestämmer spelarna?" och syftar på vem som egentligen bestämmer i Blågult. 

- Han (Janne Andersson) har bytt lite spår och det är klart att spelarna har fått en oerhörd makt när de kan driva igenom det här. Innan var det Jannes ledstjärnor, att man ska prata med media, men nu är det på ett annat sätt och det dödade han på förra landslagssamlingen när han tyckte att det var okej att de inte gjorde det (pratade med media). Spelarna bestämmer, säger Olof Lundh i programmet. 

Hasse Backe håller med Lundh och anser att det är en oroande utveckling. 

- Jag tycker att det är väldigt oroande. Jag har haft ett antal spelare, som kommer från Sverige, det mest charmerande du kan tänka dig, men efter tio minuter i ett Premier League-omklädningsrum kommer de ut och har en helt annan karaktär, en arrogans. Jag tycker att det är ruskigt oroande att det har blivit på det här viset. De är påverkade av medspelare i omklädningsrummet, ledare och presschefer i sina respektive klubblag. De hatar ju att ta media, säger Hasse Backe. 

Granqvist|Backe|Lundh är Sportkanalens och Fotbollskanalens senaste programsatsning den här hösten. Lasse Granqvist kommer, ihop med Hasse Backe och Olof Lundh, att prata om de hetaste frågorna inom svensk fotboll. Både när det gäller inhemsk fotboll, landslagsfotboll och fokus på landslagsaktuella spelare utomlands.

Se hela programmet i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-10-11 kl 13:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons