Daniel Larsson gjorde första målet för säsongen - nätade mot AEK

Grekiska Super League

Daniel Larsson hoppade in och blev målskytt mot AEK Aten.
Det var Aris-svensken första mål den här säsongen.

Med Daniel Sundgren utanför truppen och Daniel Larsson på bänken ställdes Aris Thessaloniki under söndagen mot AEK Aten.

Efter en mållös första halvlek fick Larsson hoppa in i den 58:e minuten. Och det dröjde inte länge förrän den tidigare Häcken- och Malmö FF-spelaren presenterade sig på allvar. I den 65:e minuten höll han sig framme och gjorde 1-0 till Aris Thessaloniki, vilket var hans första mål den här säsongen.

Målet räckte dock inte för att Aris skulle knipa tre poäng. Med lite mindre än tio minuter kvar av matchen fick AEK Aten straff och den satte anfallaren Petros Mantalos.

Krysset innebär Aris är femma i ligan på 16 poäng efter elva omgångar. AEK å sin sida ligger på tredjeplats, två poäng före Aris.