Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
GREKLAND

Gör succé i Grekland: "Inte hört något från Hamrén"

Foto: Scanpix

Jakob Johansson gör succé under sitt första år i den grekiska högstaligan. Trots framgångarna har han inte fått något samtal från Erik Hamrén.
- De har inte hört av sig, säger han till Göteborgs Posten. 

För ett år sedan flyttade Jakob Johansson från Sverige och som kontraktslös skrev på för AEK Athen nere i Grekland. Storklubben som då låg i den grekiska andraligan tog sig ganska enkelt upp igen då man vann serien med 19 poäng och där Jakob Johansson snabbt blev en viktig kugge på mittfältet.

I år är man därför tillbaka i den grekiska högstaligan där man efter 15omgångar ligger på en andraplats.

– Klubben har stora ambitioner. Trots att vi är nykomlingar är förväntningarna enorma på oss. Både från fansen och klubben. De förväntar sig att vi ska vara i toppen. Det säger lite om hur stor klubben är, säger Johansson till Göteborgs Posten.

Vad ger du dig själv för betyg för hösten?

– Det har funkat bra. Jag spelar hela tiden och har känt stort förtroende från tränarna. När Poyet kom in så kände jag att jag var en del av hans planer och det ger självförtroende och gör att man utvecklas.

Men trots framgången för svensken så har han inte hört något från förbundskaptenen Erik Hamrén och tänker därför inte på EM i sommar.  

- Jag har inte hört någonting. Det är inget jag går och funderar på. Mitt mål är att prestera i klubben. Om jag skulle bli aktuell för en landslagstrupp är det bara en bonus. För mig är det här och nu med AEK som gäller.

Jakob Johansson har den här säsongen stått för tre mål och två assist. 

Publicerad 2015-12-25 kl 11:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons