POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
GREKLAND

Positivt besked för Hult: "Trodde det var värre"

Foto: Bildbyrån.

Niklas Hult fick bäras ut på bår i senaste ligamatchen.
Backen har nu fått lugnande besked.
- Jag trodde det var värre än det här, säger han till Fotbollskanalen.

Niklas Hult fick bara spela tio minuter i den senaste ligamatchen mot OFI Kreta.Vänsterbacken ådrog sig en skada och fick bäras ut på bår.

- Jag fick en boll på kanten som var lite för hårt slagen, så den var nära att rinna ut över sidlinjen. Det sista som händer är att jag tappar ut den över sidlinjen. Då hugger det till, säger han till Fotbollskanalen

Nu, fem dagar senare, har han fått svar om vad det handlar om för skada. Det är en ljumskskada, men trots det har han fått lugnande besked. AEK graderar skadorna från ett till tre. Hults åkomma är graderat till ett plus.

- Det är en ljumskskada, men det var ganska positiv besked ändå. Jag trodde det var värre än det här.

Vad säger du om beskedet?
- Man är alltid orolig över att det ska vara någonting långdraget, men samtidigt är det aldrig roligt att vara skadad. Men det var ett positivt besked att det inte kommer att ta jättelång tid.

- Det gör lite ont de första dagarna. Det är nästan som en muskelbristning, som en kraftig smäll. Nu börjar det bli på bättringsvägen.

Samtidigt tvingas han nu till att vara frånvarande ett tag. Vänsterbacken har annars spelat nästintill varje match den här säsongen och han är relativt nöjd med vad klubben och han själv presterat.

- Det har varit hyfsat. Vi tog oss in i Champions League och även om inte resultatet var jättebra så gjorde vi ett bra matcher mot väldigt bra motstånd. I ligan har vi mestadels varit starka, men haft någon period där det gått tyngre och det är väl därför vi halkat efter Paok som leder ligan ganska överlägset. Men vi är där bakom och efter årsskiftet är vi obesegrade. Målet just nu är att ta en Champions League-plats.

- Jag är nöjd hittills. Jag har nästintill fått spela alla matcher, så det har blivit många matcher på kort tid med Champions League, ligan och cupen. Det har varit en väldigt bra säsong för mig och jag gjorde några fina matcher i Champions League. I ligan har det också gott väldigt bra. Vi vinner de flesta matcherna och jag får utnyttja mitt offensiva spel och vara med mycket.

Publicerad 2019-02-15 kl 14:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå