Tankovic målskytt i händelserik match - tre röda kort och fyra mål

Grekiska Super League

Tre röda kort och fyra mål.
Muamer Tankovic blev målskytt i en minst sagt händelsrik match under måndagen.

Muamer Tankovic lämnade tidigare i år Hammarby för spel i grekiska storklubben AEK Aten, och under måndagen blev 25-åringen målskytt i en händelserik match.

Svensken skrev in sig i målprotokollet efter bara tre minuter då han gav sitt lag ledningen. Men kvitteringen kom snabbt från NFC Volos, då Franco Ferrari målade.

Volos skulle även ta ledningen med drygt tio minuter kvar av den första halvleken, genom Amr Warda. Efter pausvilan skulle AEK Athen spela upp sig, och i den 70:e minuten kom också kvitteringen genom Karim Ansarifard.

Efter kvitteringen började det regna röda kort. Atens Paulinho fick sitt andra gula och visades ut, Volos Rodrigo Colombo fick direkt rött kort. Direkt rött kort fick även Atens Yevhen Shakhov med minuter kvar.

Matchen slutade 2-2, och i och med krysset behåller AEK Aten fjärdeplatsen i tabellen. Laget har spelat in 24 poäng än så länge. Ligaledarna Olympiakos har 32 poäng.