Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tankovic: "Upp till mig att göra det svårt för Janne"

Grekiska Super League

Muamer Tankovic finns inte med i EM-truppen.
Men berättar att Janne Andersson hört av sig.
- Han ville markera att han har koll på mig, säger Tankovic till Expressen.

Foto: Bildbyrån

Senaste gången Muamer Tankovic representerade Sverige var i januari 2020 mot Kosovo. Därför kom det inte som någon chock när han inte fanns med i Janne Anderssons EM-trupp.

- Jag var besviken så klart, jag hade velat vara med. Men samtidigt blev jag inte helt chockad. Det är lite både ja och nej. Jag vill representera Sverige varje gång det är landskamp så där är det en besvikelse. Men jag förstår Janne. Det är tuff konkurrens och många bra spelare. Min tid kommer. Jag är inte stressad över att inte komma med. Mitt fokus ska ligga på att prestera så bra jag kan i klubblaget och sedan hoppas det räcker, säger han till Expressen.

ANNONS

Men han är inte helt nere i frysboxen. Tankovic, som den här säsongen gjort åtta mål och sju assist på 38 matcher för AEK Aten, berättar att Janne hört av sig.

Han har ringt mig. Han ville markera att han har koll på mig, att han följer mig och att det är intressant det han ser. Jag är inte utanför hans planer.

Men veckorna innan EM-uttagningen var det tyst från förbundskapten Andersson.

- Det var innan senaste samlingen i mars. Då sade de att de hade koll på mig och räknade med mig. Det är upp till mig nu att fortsätta leverera och göra det svårt för Janne. 

Publicerad 2021-06-03 kl 21:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto