TV: Molins med vacker frispark när Panathinaikos vann

Grekiska Super League

Panathinaikos slog Giannina med 2-0 under lördagen.
Då nätade Guillermo Molins på en frispark och Oscar Hiljemark nickade in ett mål, som i efterhand bedömts som självmål.

Se Molins frisparksmål i spelaren ovan.

Tre Panathinaikos-svenskar (Niklas Hult, Oscar Hiljemark och Guillermo Molins) startade lördagskvällens match hemma mot Giannina. Redan i den tionde minuten nickade mittfältaren Hiljemark in 1-0 via en försvarare. I efterhand har det målet bedömts som ett självmål enligt Soccerway och därmed blev svensken alltså "blåst" på sitt första mål i sin nya klubb.

Tre minuter efter 1-0-målet pangade Molins in 2-0 på en frispark för Panathinaikos. Det blev matchens sista mål.

Hiljemark byttes ut i den 78:e minuten, medan Hult och Molins spelade hela matchen. Svenske högerbacken Mattias Johansson satt på bänken under hela matchen för Panathinaikos.