POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
GREKLAND
1v

Wernbloom: "Jag ska vara en av de starkaste spelarna nästa säsong"

Foto: Bildbyrån

Pontus Wernbloom slet av hälsenan i december.
Sedan dess har mittfältaren ”tränat som en galning”, något han förväntar sig ger resultat.
- Jag ska vara en av de starkaste spelarna nästa säsong, säger svensken till Novasport.

Pontus Wernbloom slet av hälsenan i december och har missat större delen av säsongen medan PAOK har gått som tåget i grekiska ligan. Wernbloom själv menar att han har ”tränat som en galning” och förväntar sig att det kommer ge resultat när han är tillbaka nästa säsong.

- Jag frågar inte när jag kommer vara redo, jag jobbar på med träningen och väntar tills läkarna säger att jag är redo. Jag ska vara en av de starkaste spelarna nästa säsong, men tanke på allt jobb jag har lagt ner, säger Wernbloom till Novasport.

Mittfältaren menar att han har enbart fokuserat på det han kan och sett till att fortsatt vara optimistik trots den långa frånvaron.

- Jag har lyssnat på tränarstaben och gjort vad de sagt till mig. Jag tycker inte jag har otur, jag vill inte börja tänka på det sättet. Jag har nått det jag skulle i återhämtningen och jag gör vad jag ska varje dag. Det är tråkigt att vara skadad, men jag kan inte göra det på något annat sätt, säger Wernbloom.

PAOK kan med tre omgångar kvar säkra seriesegern i helgen, när laget möter Larissa under söndagen. Wernbloom menar att han och de andra skadade spelarna har hjälpt till med vad de kunnat under säsongen.

- Vi vet alla hur stor den här matchen är, det är målet med hela säsongen. Spelarna för står betydelsen, det är en match vi aldrig kommer kunna spela igen. Jag har totalt tillit till spelarna och förväntar mig ett bra resultat som inte bara kommer vara bra för laget utan även för hela staden, säger svensken.

Skulle inte PAOK vinna mot Larissa på söndagen, ges en ny chans att säkra seriesegern nästa vecka då klubben även firar 93 år sedan klubben bildades.

Publicerad 2019-04-13 kl 09:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå