Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV
44v

TV: "Cavani redan mer älskad än Zlatan"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela programmet i spelaren ovan.

Edinson Cavani lämnade i helgen planen mållös - men ska redan vara mer älskad än Zlatan Ibrahimovic i Paris. Han är bara ett mål ifrån Ibrahimovics målrekord i klubben. 
- Han anses ha en varmare och generösare personligt, säger Frederic Pavlidis i Headlines. 

Paris Saint-Germains uruguayanske forward Edinson Cavani har, sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade föreningen, fått spela som central forward i laget. Det har lett till att han utökat sitt målskytte och nu bara är ett mål ifrån att slå Ibrahimovics målrekord i klubben med 156 mål, vilket han misslyckades med i helgen mot Nantes.  

Men även om han är ett mål ifrån rekordet, så är han redan mer älskad av fansen, skriver Le Parisien, som har intervjuat flera supportrar till föreningen. 

- Det man syftar på, oavsett målrekordet, är att han är mer älskad än Zlatan. Han står närmare fansen. Zlatan var mer distanserad, medan Cavani känns närmare supportrarna. Han har en personlighet som är lite varmare och generösare, medan Zlatan uppfattades mer som att han var där för rekorden och spelade för sin egen skull, medan Cavani spelar mer för laget, säger Pavlidis

Paris-fansen uppskattar även att Cavani kämpade på för laget i flera år trots att han inte fick spela på sin bästa position, när Ibrahimovic spelade för klubben.  

- En del poängterar också att Zlatan vill briljera, medan Cavani vill vinna. En supporterledare sa också att briljera är för åskådare, medan att vinna är för fansen. Det finns en wow-faktor kring Zlatan, som Cavani inte har. Han kan göra allt, men Cavani ligger närmare fansen, vilket också har förstärkts av att ultras nu är tillåtna där. Man tycker också att han kämpat på i tre år utan att egentligen spela i sin riktiga position som han gör nu efter att Zlatan har lämnat. 

Även i Fotbollskanalen Headlines:
- Aubameyang utanför truppen mot Wolfsburg - fansen vill att han ska lämna
- Premier League utsågs till världens bästa liga i tysk omröstning
- Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Besiktas

Se hela programmet i spelaren ovan.

Publicerad 2018-01-15 kl 12:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons