Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV
30v

TV: "Det kan stoppa Barças Griezmann-jakt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Antoine Griezmann sägs närma sig en flytt till Barcelona.
Men det kvarstår vissa problem att lösa.
- Man får ha en viss andel av budgeten som får gå till lön. Det kan ställa med problem för Barça, säger Frederic Pavlidis i Headlines.

Efter flera somrar med rykten om en flytt så ser den här sommaren ut att bli tidpunkten då Antoine Griezmann lämnar Atlético Madrid.

- I Cadena Ser tar man upp att han skulle ha gått redan förra sommaren, och då troligen till Manchester United. Men att det inte gick inte på grund av Financial Fair Play-problematiken för Atlético och att han därför stannade ett år, men inte tänker skriva på nytt. Då är det alltså Barcelona som gäller. Men det finns lite hinder, och det tar L'Equipe upp, säger Frederic Pavlidis i Headlines och fortsätter:

- De ska betala en utköpsklausul på 100 miljoner euro, och det kommer de att kunna göra. Men det finns också, som man inte ska glömma, löneregler i Spanien. Inte de facto lönetak men man kommer överens med ligan innan säsongen att man får ha en viss andel av budgeten som får gå till lön, Barcelona hade 70 procent den här säsongen. Det kan ställa med problem, säger en Atlético-källa till L'Equipe då.

Också i dagens Headlines:
- Gattuso: ”Som en VM-final”.
- Londons fotbollslandskap förändras.
- Bara en vecka kvar – transferfönstret öppnar.

Se dagens avsnitt av Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2018-05-09 kl 12:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons