Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

HEADLINES TV
40v

TV: "Mourinhos senaste pik till Pep och Conte”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Headlines i spelaren ovan.

Trots vinsten mot West Bromwich så firade inte José Mourinho. Efter matchen förklarade Mourinho att genom erfarenheterna har han fått en balans i sitt firande. 
- Här finns något som är riktat med udden mot City och deras firande, säger Frederic Pavlidis i Headlines.

Det har florerat väldigt mycket kring Manchester City, Manchester United, Pep Guardiola och José Mourinho under senaste tiden. 

Imorse uppmärksammades Guardiola i The Guardian där det skrevs om att City är på väg att ge Guardiola nytt långtidskontrakt. Nu uppmärksammas Manchester United och firandet, eller bristen på det, från Mourinho efter en skakig seger mot 2-1 mot West Bromwich. 

- Jag ser hur jag firade mål för 15 år sedan. Man mognar och går in i nya faser när man kontrollerar sina känslor bättre, säger Mourinho i presskonferensen efter matchen.

Frederic Pavlidis pekar på att det finns en poäng i Mourinhos uttal, att United ska ligga lågt och fokusera på matcherna och inte överdriva något jubel.

- Men här finns något som är riktat med udden mot City och deras firande. Det är en pik åt dem, säger Frederic Pavlidis i dagens Headlines.

Mer i dagens Headlines:

- City får sin andra Jesus
- Cristiano Ronaldo vill bli betald som Messi

Publicerad 2017-12-18 kl 11:45

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER