Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: "Super Mario" en joker för Italien mot Sverige?

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela Headlines i spelaren.

Fem mål på de sex första matcherna.
Nu pekas ”Super Mario” ut som en joker mot Sverige.
- L’Équipe slår ett slag för Balotelli, säger Frederic Pavlidis i torsdagens Headlines.

Sverige och Italien kommer över ett dubbelmöte göra upp om vilket lag som ska få spela VM i Ryssland nästa år. I Sverige är många överens om att det var tuffast möjliga lottning för Blågult – men även i Italien har man varit tydliga med sin respekt för det svenska landslaget.

- Vi kommer att möta en stark motståndare som förtjänar respekt. Sverige besegrade Frankrike i Stockholm och kom före Holland. Vi kommer att förbereda oss för utmaningarna i november med självförtroende och bestämdhet, sa förbundskapten Gian Pero Ventura till La Gazzetta dello Sport under gårdagen.

I både fransk och italiensk media lyfter man fram en möjlig joker till mötena: Nice Mario Balotelli som inlett säsongen med att göra fem mål på sex ligamatcher.

- L’Équipe slår ett slag för Balotelli i landslaget. Kanske redan mot Sverige. De skriver att Italien "med fruktan ser fram emot att möta Sverige" och tycker att han kan vara en joker man kan spela ut, säger Frederic Pavlidis i torsdagens Headlines.

”Super Mario” kommer definitivt ha italienska ögon på sig under torsdagen då hans Nice ställs mot Ciro Immobiles Lazio i Europa League.

Dessutom i Headlines:

- Östersunds filosofi fascinerar Europa
- England toppar Champions League

Publicerad 2017-10-19 kl 11:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons