Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
8:50

Nästa

Avbryt
Försök igen

TV: 10 000 utan biljett till final med sorgkant

Attentatet i Manchester lägger sordin på Europa League-finalen.
Samtidigt finns orosmoln över det stora antalet supportrar utan biljetter som kommer till Stockholm.
- Det finns huliganelement inom båda de här grupperingarna, säger Fotbollskanalens Frederic Pavlidis i Headlines.

Under onsdagen spelas finalen av Europa League mellan Ajax och Manchester United. Förberedelserna inför matchen skakas dock av det fruktansvärda dåd som skedde i Manchester sent under måndagskvällen. 22 personer har omkommit och över 50 vårdas på sjukhus efter att en bomb detonerade i samband med att publiken till en konsert var på väg att lämna arenan.

- Det är klart att det påverkar stämningen på många sätt. Ett stort sår i hjärtat hos Manchester och man kommer till Stockholm som nyligen drabbats av något liknande. På många plan kommer att att prägla matchen i morgon, säger Fotbollskanalens Frederic Pavlidis i Headlines.

ANNONS

Och faktum är att betydligt fler supportrar än de som har biljetter till matchen kommer till Stockholm. Enligt brittiska Daily Mail väntas 20 000 anhängare till Manchester United till Sverige, vilket är ungefär dubbelt så många som faktiskt har en plats på matchen.

- Tio tusen utan biljetter och det kommer säkerligen flera tusen Ajax-fans utan biljetter. Det gör at det finns en viss oro, det finns huliganelement inom båda de här grupperingarna, säger Pavlidis.

- Men jag tror och hoppas att det som hände i Manchester har en dämpande effekt. Jag tror inte att det nödvändigtvis är sorg som kommer prägla det hela men att det blir eftertanke, en värdighet och framför allt att det blir en känsla av samhörighet.

Se hela avsnittet av Headlines i spelaren!

Dessutom i Headlines:

”Celta kan sälja Guidetti” – fansen vill ha honom kvar

ANNONS
Publicerad 2017-05-23 kl 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto