Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: Är Rashford en ny Rooney - och startar han mot Arsenal?

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Marcus Rashford är namnet på alla Manchester United-supportrars läppar – och många hoppas att 18-åringen ska bli en ny Wayne Rooney.
- Tveksamt, men han har chansen att få starta mot Arsenal, säger Frederic Pavlidis.

Det var på torsdagskvällen som den engelska klubben tog sig samman och besegrade danska FC Midtjylland med 5-1 i returen, efter att skrällartat ha förlorat det första mötet med 2-1 på bortaplan. 18-årige Marcus Rashford svarade för två av målen och pekades genast ut som en ny frälsare bland de framgångstörstande United-fansen.

I fredagens avsnitt av Headlines tar sig Frederic Pavlidis och programledaren Martin Järborg an det krav som allt fler ställer inför söndagens stormatch mot Arsenal i Premier League – nämligen att Rashford ska få en startplats.

- Vissa hoppas att han ska bli en ny Wayne Rooney, men den jämförelsen haltar. Rooney var ju redan en "färdig" spelare när han fick sitt genombrott i United, efter att först ha formats i Everton. Med Rashford är det annorlunda. Han kom mer "out of the blue", men det är självklart så att han är en spännande spelare, säger Pavlidis.

- Det gäller att ta det lugnt med honom, men med tanke på alla de skador som finns inom United finns det faktiskt anledning att tro att han kan få chansen mot Arsenal.

Läs hela Frederic Pavlidis dagliga nyhetssvep här!

Publicerad 2016-02-26 kl 10:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons