Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: ”Hur kan Van Gaal säga så?”

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United slutar femma i Premier League. Efter gårdagens match mot Bournemouth så buades Louis Van Gaal ut av många supportrar på ett halvtomt Old Trafford.
- Han är oambitiös, säger Frederic Pavlidis i dagens Headlines.

Säsongens sista Premier League-match blev uppskjuten i söndags på grund av en misstänkt bomb, som visade sig vara en attrapp. När matchen mot Bournemouth väl skulle till att spelas så var det ett halvtomt Old Trafford som välkomnade hemmalaget in på planen.

- Ett snopet slut på en snopen säsong, summerade Frederic Pavlidis matchen i dagens Fotbollskanalen Headlines.

Det som folk ändå pratade om efteråt var in resultatet utan de burrop som hördes från läktaren - riktat mot tränaren Louis Van Gaal. Efter att United enbart slutar på en femteplats i Premier League innebär det att laget nu missar Champions League nästa säsong och inte får vara med och tävla mot de stora bjäsarna.

Holländaren tog själv tag i mikrofonen efter slutsignalen och pratade till fansen att förväntningarna på Manchester United måste sänkas då det är ett lag i förvandling. Ett uttalande som fick många supportrar att rasa.

- Det stör nog många fans och det stör till och med mig. Du kan inte vara så oambitös i en sådan stor klubb där han dessutom gjort en avkalkning på ett offensivt spelsätt och lyckas inte ens nå en Champions League-plats.

Se hela Fotbollskanalens Headlines i spelaren ovanför.

Publicerad 2016-05-18 kl 10:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons