Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: Koemans märkliga bild: "Det är helt overkligt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ronald Koeman drömmer om Barcelona.
Nu har han låtit sig intervjuas av katalanska Sport – och ställt upp på en minst sagt märklig bild.
- Det är helt overkligt, säger Fotbollskanalens Frederic Pavlidis i torsdagens Headlines.

Holländaren Ronald Koeman hade som bekant en mycket framgångsrik period som spelare i FC Barcelona. I slutet av 80 och början av 90-talet firade den tidigare landslagsmannen stora triumfer med den katalanska klubben och vann bland annat La Liga vid fyra tillfällen.

Numera är Koeman som bekant huvudtränare för Everton, men det råder samtidigt ingen tvekan om att han en dag gärna tar över som huvudtränare på Nou Camp.

I en intervju med katalanska Sport säger han att han drömmer om Barcelona, men han passar samtidigt på hur han skulle ställa sig till om han fick frågan i dag.

- Det kanske inte låter så hemskt farligt men det är en balansgång som heter duga om du är tränare för en ganska stor klubb med Champions League-ambitioner redan och säga att man drömmer om det. Även om man har sitt förflutna i Barcelona så är det lätt att vinkla det här på olika sätt, säger Fotbollskanalens Frederic Pavlidis

- Att bli intervjuad av en katalansk tidning vid det här tillfället, när de inte utsett tränare, är nog lite känsligt.

Men det är inte bara intervjun i sig som är lite speciell. Även förstasidan, en bild av Koeman, är en smula märklig. Koeman sitter i sin trädgård med en bok mellan benen och en miniatyrvariant av Champions League-pokalen.

- Det blir så väldigt stelt gjort. Titta på stackars Koemans min. Han har bjudit hem Sport, de är hemma i hans trädgård. Han sitter på sin trädgårdsstol med ett otroligt ansträngt leende, en bok som det står Wembley på. Han sköt Barcelona till Europacuptiteln 1992 på Wembley. Han har tvingats sätta den mellan benen, och så håller han denna lilla miniatyrpokal. Det är helt overkligt, säger Pavlidis.

Se hela programmet i spelaren!

Dessutom i Headlines:

Så målas Guidetti upp till huvudperson mot Manchester Untied.

Publicerad 2017-05-04 kl 11:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons