Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

HEADLINES TV

TV: Mourinho slår tillbaka: "Massa Einsteins vill radera mig och United"

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho är arg på sina kritiker.
- Världen är full av Einsteins, de har försökt radera min karriär och Manchester Uniteds historia, säger managern till MUTV. 

Först förlust mot Manchester City, efterföljt av ett nederlag mot Feyenoord och därefter ytterligare en käftsmäll i form av förlust mot Watford. Under onsdagen slog Manchester United ut Northampton ur Ligacupen och tog sig ur sin trista svit.

Efter matchen attackerade Uniteds manager José Mourinho sina kritiker.

- Jag kan verkligen förstå besvikelsen. Om supportrarna har varit besvikna över den senaste veckan förstår jag det helt, men jag är säker på att de kommer att backa laget som de alltid gör, säger Mourinho till MUTV och fortsätter:

- Vi hade en dålig vecka. Jag vet att världen är full av Einsteins. Jag vet att de försökte radera 16 år av min karriär och att de försökte radera Manchester Uniteds otroliga historia genom att fokusera på en dålig vecka med tre dåliga resultat. Men det är den nya fotbollen, den är full av Einsteins.

Frederic Pavlidis berättar om Mourinhos situation i Fotbollskanalen Headlines, och också om en häxdoktor från Ghana som har en teori om hur portugisen ska göra succé.

Se Fotbollskanalen Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2016-09-22 kl 11:09

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER