Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: Ramos svarar: ”Vi är inte från Beverly Hills”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Real Madrids lagkapten Sergio Ramos slog under gårdagens presskonferens tillbaka mot rivalen Atlético Madrids senaste kampanj i sociala medier, om att de sistnämnda är en klubb för riktiga kämpar.
- Han avfärdar det hela med att säga att många av Real-spelarna också kan kriga och kommer från enkla förhållanden, säger Frederic Pavlidis i Headlines.

I kväll möts Atético Madrid och Real Madrid i semifinalreturen i Champions League. Real Madrid, som vann det första mötet med 3-0, är en klubb med en mycket större stjärnglans och med en mycket bättre ekonomi än än sina rivaler.

Atlético Madrid har i dagarna startat en sociala medier-kampanj om att de är en klubb med goda värderingar och att det är en klubb för riktiga kämpar. Lite som en pik mot sina stadsrivaler i "lyxiga" Real Madrid. Under gårdagens presskonferens slog lagkaptenen i Real Madrid, Sergio Ramos, tillbaka mot Atlético och menade att de minsann också är krigare.

- Ramos menade då att den här kampanjen kan få vem som helst att tro att Real-spelarna är från Beverly Hills. Och så avfärdande det hela med att säga att många av deras spelare också kommer från enkla förhållanden.

Också i Headlines:

- Katalansk press rasar mot Cristiano-kampanj
- Så hyllade WBA Jonas Olsson

Se dagens Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-10 kl 12:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons