POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

TV: Så ser Neymars kontrakt ut - dyra utköpsklausulen bekräftas

Nästa

Avbryt
Försök igen

Football Leaks har läckt Neymars kontrakt med Barcelona och bland annat avslöjas brassens lön.
- Neymars kontrakt är ett av de som folk varit mest nyfikna på, säger Frederic Pavlidis i dagens Headlines.

Football Leaks har gjort flera avslöjanden och nu är Neymars kontrakt med Barcelona i fokus. Football Leaks har läckt hela dokumentet som skrevs på i början av juni 2013 och började gälla i slutet av samma månad.

- Neymars kontrakt är ett av de som folk varit mest nyfikna på och nyheten har dominerat spanska medier, säger Frederic Pavlidis i dagens Headlines.

Kontraktet är 13 sidor långt och fullt av olika klausuler. Bland annat avslöjas att Neymar fick nästan 80 miljoner svenska kronor i sign on-bonus och det står att han tjänar cirka 46 miljoner kronor per säsong. Men det finns flera olika klausuler och bonusar som kan göra att lönen höjs rejält och brasilianaren har en garanterad lön på 45,9 miljoner euro under sina fem år i klubben.

I kontraktet står även att Neymar måste lära sig katalanska och att hans utköpsklausul är på 1,76 miljarder kronor. Neymar har ryktats förhandla om ett nytt kontrakt med Barcelona och det har även rapporterats om intresse från flera andra lag för brasilianaren.

Se hela programmet Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2016-04-11 kl 11:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå