Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

HEADLINES TV

TV: Så skildras sorgen i internationella pressen efter flygkraschen

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Den tragiska flygkraschen i Colombia där stora delar av det brasilianska laget Chapecoense omkom sätter stor prägel på sporttidningarnas förstasidor världen över.

Natten mot tisdagen kraschade det brasilianska laget Chapecoenses flygplan på väg mot Medellín i Colombia, där 76 av de 81 passagerarna ombord uppges ha omkommit. Olyckan sätter stor prägel på vad som pratas om i dagens Fotbollskanalen Headlines.

Lance!, som är den stora brasilianska sporttidningen, har ett stort klubbmärke med en tår och ingenting annat på sin förstasida.

Olé, som är Argentinas stora sporttidning, har ett annorlunda grepp med en teckning på sin förstasida.

- Det har kommit väldigt många reaktioner på det med många som tycker att den är väldigt fin. Som rubrik har de i stället för Chapecoense "Chapioncoense", alltså mästare, och så får man se hur spelarna får sina glorior i himlen, berättar Frederic Pavlidis i Headlines.

Flera tidningar väljer att ha en bild på en sörjande pojke i Chapecoense-tröja på förstasidan, bland andra O Globo, med rubriken "Sorgen är grön". Portugisiska A Bola har samma bild med rubriken "Mästare dör aldrig".

Fler rubriker från Headlines:
- Guidetti-sången används av Vigo-skola i musikundervisningen
- El Clásico-fokus i spanska pressen

Se Fotbollskanalen Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-30 kl 11:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER