Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: "Wengers avgång löser inte problemen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se dagens Headlines i spelaren.

Det fortsätter att storma kring Arsenal. Storförlust i helgen, missnöje kring uteblivna värvningar och nu vill även legendaren Ian Wright att Arsène Wenger ska avgå.
Frederic Pavlidis tror dock inte det löser klubbens problem just nu.
- Det är faktiskt inte bara Wenger som är problemet utan hela ledningen och att allt är sig likt, säger han i Headlines.

Premier League-säsongen är bara tre matcher lång men vissa Arsenal-fans ropar redan nu på Arsène Wengers avgång. Även Arsenal-legendaren Ian Wirght tycker att Wenger har tappat omlädningsrummet och borde avgå. 

- Det vore väldigt konstigt om något händer efter tre matcher. Det är faktiskt inte bara Wenger som är problemet utan hela ledningen och att allt är sig likt och hur man ska komma ur det här. Många ser faktiskt redan säsongen som körd redan nu, säger Frederic Pavlidis i tisdagens Headlines.

Tidigare under tisdagen kom också uppgifter om att Manchester City lagt ett sista bud på klubbens storstjärna Alexis Sanchez, där City erbjudit Raheem Sterling plus en stor summa pengar.

- Rent ekonomiskt ska de förstås ta erbjudandet. Men man säljer i så fall sin världsspelare och befäster sin status som långt bakom de andra toppklubbarna.

Även i dagens Headlines:

- ”Risk att omklädningsrummet exploderar”

Publicerad 2017-08-29 kl 11:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons