Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: ”Zlatan får akta sig i London"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Målskytt i Paris. Nu förutspår Frederic Pavlidis att det kan hända rejält med grejer kring Zlatan Ibrahimovic i returen i London.
- Det finns en del som talar för att det kan bli riktigt hett kring Zlatan, säger han i Fotbollskanalen Headlines.

PSG slog Chelsea hemma på Parc des Princes med 2-1 efter att inhopparen Edinson Cavani stänkt dit avgörandet. Efter segern hyllas de franska giganterna i hemlandet, oförtjänt mycket tycker Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

- Jag tycker inte att det finns så stor anledning att hylla resultatet så mycket. Man ska tänka på att de har ett ganska mycket bättre lag än Chelsea. Chelsea hade några nyckelspelare borta, så jag tycker att Chelsea har mer att ta med sig från den här matchen. Jag hade nog förväntat mig en överkörning, säger Pavlidis.

Bland annat så hyllas PSG av klubbens tidigare tränare Gerard Houllier som menar att det är den bästa matchen som laget gjort i år.

- Jag håller inte alls med honom om det. Och jag tror att de verkligen hade chansen att döda Chelsea. De borde ha gjort det i den här matchen. Nu är det helt öppet i returen. Så inget anmärkningsvärt dåligt resultat för PSG, men inte bra heller. Den här matchen lever alldeles för mycket, för mot vad det borde vara, säger Frederic Pavlidis.

Zlatan Ibrahimovic hade som väntat en av huvudrollerna och stod för såväl mål som en ful stämpling som gav ett gult kort. När returen spelas i London om två veckor förutspår Pavlidis att det kan smälla ännu mer kring svensken.

- Jag tror att Zlatan får akta sig i returen, eller Chelsea hur man nu vill se det. Jag tror att det finns chans/risk med tanke på förra året med det röda kortet på Zlatan. Med tanke på att han då gnällde på gnälliga Chelsea-spelare. Med tanke på att Fabreagas tjafsade med honom efter matchen i går. Och det som många glömt bort, men Zlatan gjorde en jäkligt ful grej på John Terry också i en träningsmatch när han satte armbågen väldigt fult i huvudet. Det finns en del som talar för att det kan bli riktigt hett kring Zlatan.

Publicerad 2016-02-17 kl 11:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons