Leicester-duo och Martial - här är Europas hetaste elva

Serie A

Fotbollskanalens Lorenzo Medici har här tagit ut helgens elva i Europa.

Gianluigi Buffon (Juventus)
Räddade en straff och gjorde flera fina parader mot Fiorentina och det märks verkligen inte att han börjar bli till åren. Evig mästare.

Lucas Hernandez (Atletico Madrid)
Den 20-årige franske mittbacken går från klarhet till klarhet. Stod för en stabil och säker insats när Atletico Madrid besegrade Malaga med 1-0.

Robert Huth (Leicester)
Vann allt i luften mot Swansea, men var också lugn och trygg med bollen vid fötterna. Ledare.

Younes Kaboul (Sunderland)
Både drivkraft och klippa längst bak när Sunderland grejade 0-0 mot Arsenal.

Gareth Bale (Real Madrid)
Nickade in reduceringen mot Rayo Vallecano och agerade sedan matchvinnare med att skicka in 2-3 tio minuter från slutet. Walesarens insats håller hoppet om en ligatitel vid liv för Real.

Henrich Mchitartjan (Dortmund)
Omgångens lirare i Bundesliga enligt sporttidningen “Kicker” och det är inte svårt att förstå varför när han gjorde en superlativ insats mot Stuttgart med ett mål och två assists. Poetry in motion.

Cesc Fabregas (Chelsea)
Visade stor klass mot Bournemouth med att elegant spela fram till tre av Chelseas mål. Mittfälts-maestro.

Julian Brandt (Leverkusen)
Gjorde en kanon-match och stod för en assist och ett mål när Leverkusen vände ett 0-2 underläge till 3-2 på drygt sex minuter. En talang utöver det vanliga.

Luis Suarez (Barcelona)
Följde upp fyra mål i förra veckan mot Deportivo med fyra nya mål i helgen mot Sporting Gijon. Verkar ha vässat formen lagom till slutruschen i kampen om ligatiteln.

Leonardo Ulloa (Leicester)
Ersatte Vardy på bästa sätt genom att göra två mål mot Swansea. I Leicesters fantastiska saga finns det även plats för ett fint kapitel om Ulloa.

Anthony Martial (Manchester United)
Var hela tiden ett orosmoment för Evertons försvar, spelade snyggt fram till Fellainis mål och avgjorde sedan själv i förlängningen mot Everton. Top-player.

Publicerad 2016-04-26 kl 11:09