PL-nyförvärven tar plats i helgens elva

HELGENS ELVA

Manchester Uniteds nyförvärv Eric Bailly och Liverpools Sadio Mané är två av spelarna som tar plats i helgens elva.

4-2-3-1 Neuer Roberto- Bailly- Martinez- Kurzawa Vidal - Herrera Mané - Coutinho- Mata Lacazette.

Manuel Neuer (Bayern München)
Gjorde åtminstone fem prakträddningar som lade grunden för segern mot Dortmund. Visade att han är en av världens bästa målvakter, om inte den allra bästa.

Sergio Roberto (Barcelona)
Klarade sig utmärkt på sin högersida och producerade flera fina inlägg i segermatchen mot Sevila. Genombrottssäsong?

Eric Bailly (Manchester United)
Efter en tveksam start spelade nyförvärvet från Villarreal upp sig och var därefter lugn, säker och felfri. Ser ut att bli en rejäl förstärkning för United.

Javi Martinez (Bayer München)
Satte knappt en fot fel under 90 minuter och avfärdade ett par farliga Dortmund-chanser med viktiga brytningar.

Laywin Kurzawa (PSG)
Följde ständigt med i offensiven mot Bastia och gjorde en kvart från slutet även matchens enda mål när han tog vara på en retur på Jeses skott. Sett oförskämt fräsch ut i inledningen av säsongen.

Hector Herrera (Porto)
Trots ihärdiga rykten om att Herrera skulle vara på väg bort från Porto är han ännu inte förlorad vilket han visade i säsongsöppningen mot Rio Ave med ett drömmål och ett flitigt mittfältsjobb. Klasspelare.

Arturo Vidal (Bayern München)
Gjorde Bayerns första mål i segermatchen mot Dortmund i tyska supercupen. Krigare, målskytt, löplunga och vinnarskalle.

Saido Mané (Liverpool)
Ständigt i rörelse och var ofta ett hot mot Arsenal. Gjorde sedan ett fantastiskt mål i den andra halvleken. Börjar redan betala av sin höga prislapp.

Phillipe Coutinho (Liverpool)
Brassens frispark som gav 1-1 precis innan paus var inte bara ett mästerverk utan var även psykologiskt oerhört viktigt. I halvlek nummer två höll han sig framme och stötte snyggt in sitt andra mål efter inlägg av Clyne. Magisk spelare.

Juan Mata (Manchester United)
Tog revansch efter Community Shield-fiaskot med att vara en av planens bästa mot Bournemouth. Tog vara på slarv i motståndarnas försvar och gjorde 0-1-målet och var involverad i mycket och briljerade med sin teknik.

Alexandre Lacazette (Lyon)
Var svag i franska supercupen, men replikerade snabbt med att göra alla tre målen mot Nancy i ligapremiären. Visade enorm klass i avsluten. Försvinner till Premier League?

Publicerad 2016-08-16 kl 13:59