POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND
6d

Flera storklubbar i rykteskarusellen runt Isak: "Svårt att missa det"

Foto: Bildbyrån

Alexander Isak öser in mål för Willem II - och kopplas ihop med en rad storklubbar.
Forwarden medger nu att han är medveten om att många ryktena cirkulerar runt honom just nu.
- Om jag ska vara ärlig så är det svårt att missa det, säger 19-åringen till Viasat.

På 13 matcher för Willem II har Alexander Isak gjort 13 mål. Utlåningen till Nederländerna har gjort svensken stekhet igen. Den senaste tiden har han nu kopplats ihop med en rad storklubbar runt om i Europa. Rykten placerar 19-åringen i Barcelona, Real Madrid, Chelsea och Roma.

För Viasat berättar Isak att han delvis hänger med i vad som sägs och skrivs om honom just nu.

- Om jag ska vara ärlig så är det svårt att missa det. Det är klart att jag hör om saker från olika håll och jag ser lite själv. Jag har varit i den här situationen när jag spelade i AIK också, och jag vill inte låta det påverka mig för mycket. Nu vet jag att folk har koll och det räcker för mig. Sen är det bara för mig att släppa det och fortsätta leverera på planen, för i slutändan är det ju det som folk vill se, säger han till Viasat.

Isak tillhör Bundesliga-klubben Borussia Dortmund och är bara utlånad fram till sommaren. Hur mycket han funderar över sin framtid och var han kommer spela nästa säsong? "Inte mycket alls", enligt honom själv.

- Nu får jag se till att avsluta här så bra som möjligt. Sen är det ledigt. Förhoppningsvis är jag med i landslaget också (EM-kvalmatcher i juni). Jag tänker inte så mycket på vad som händer nästa säsong. Jag vill hinna koppla av lite innan jag börjar tänka för mycket på det. Just nu tänker jag bara på de återstående matcherna.

Publicerad 2019-04-16 kl 21:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå