Gustafson målskytt - när Roda föll

Eredivisie

Simon Gustafson är het i Holland. Han blev under onsdagskvällen målskytt för andra matchen i rad för sitt Roda, när han sköt 2-1 i 2-3-förlusten mot ADO Den Haag i holländska Eredivisie.

Svenske mittfältaren Simon Gustafson har fått fart på målskyttet i Roda i Holland. Han stod i helgen för två mål mot Groningen och följde under onsdagskvällen upp det med en ny personlig framgång.

Gustafson stänkte i den 39:e minuten in en straff till 2-1 och trodde möjligen då att klubben var på väg mot en efterlängtad seger. Men så blev det inte.

Roda tappade i andra halvlek till 2-3 och fick dessutom en spelare utvisad på övertid. Det innebär att laget numera placerar sig sists i Eredivisie.