POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND

Intresserad av Larsson - nu förlänger van Bronckhorst kontraktet

Foto: SCANPIX.

Fotbollskanalen har tidigare avslöjat att Feyenoord uppvaktar Jordan Larsson.
Nu har tränaren Giovanni van Bronckhorst förlängt sitt kontrakt.
- Jag trivs verkligen, säger 41-åringen till klubbens hemsida.

Helsingborgs IF åkte som bekant ut ur allsvenskan och en hel del spelare lär nu komma att lämna den ekonomiskt hårt ansatta Skåneklubben. Anfallaren Jordan Larsson är en spelare som ryktas försvinna och Fotbollskanalen kunde så sent som i slutet av november berätta att den holländska storklubben Feyenoord visat sitt intresse för Larsson.

- Jag har inga kommentarer till det. Jordan gjorde en väldigt bra säsong och vi får se vad som händer. Han har fått välbehövlig semester och sedan ska jag ha ett möte med honom, sa klubbdirektören Mats-Ola Schulze då.

Jordan Larssons pappa Henrik gjorde sin första utlandsflytt till just Feyenoord och det blev över 100 matcher för klubben innan han lämnade för Celtic. Henrik Larsson och lagets nuvarande tränare Giovanni van Bronckhorst är goda vänner efter att ha spelat tillsammans och enligt uppgifter till Fotbollskanalen vill just 41-årige van Bronkhorst försöka locka till sig Jordan Larsson.

På tisdagskvällen kom beskedet att van Bronckhorst och Feyenoord kommit överens om att förlänga kontraktet över ytterligare två säsonger.

- Jag trivs verkligen i Feyenoord. Klubben som helhet men även ledare och spelare har tagit steg framåt och jag ser stora möjligheter i att utveckla oss, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Sportchefen Martin van Geel:

- Giovannis arbete med allt och alla i Feyenoord är utmärkt. Det passar in i klubbens vision.

Efter 15 spelade omgångar leder Feyenoord den holländska ligan med sina 36 inspelade poäng.

Publicerad 2016-12-07 kl 07:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå