Isak med första målet i Holland - reducerade mot Vitesse i förlust

Eredivisie

Alexander Isak gjorde i kväll sitt första mål i Holland.
Anfallaren reducerade för Willem II mot Vitesse i Eredivisie.

Tidigare AIK-anfallaren Alexander Isak blev i vinter utlånad från Borussia Dortmund till Willem II för att få kontinuerligt med speltid i Eredivisie. Anfallaren lämnade planen mållös i sina tre första ligamatcher med nya klubben - men fick ändå förtroende från start i kväll mot Vitesse på bortaplan i ligan. Då lossnade det äntligen för anfallaren.

Men det var först efter att Willem II hamnade i 1-0-underläge i första halvlek och sedan släppte in 2-0 efter mål av Martin Ödegaard, som Isak fick fira. Anfallaren fick i den 61:a minuten en passning i sidled någon meter framför mål och sköt via en motståndare bollen i nät till reducering och 2-1.

Isak och hans Willem II jagade vidare efter en kvittering, men fick i den 79:e minuten se Max Clark knoppa in 3-1 till Vitesse. I slutändan föll Willem II med 3-2 efter en sen reducering, men Isak kunde ändå glädjas efteråt åt sitt första mål i Holland.

Willem II är placerat på elfte plats i den holländska högstaligan.