Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND

Larsson målade direkt: "Är väldigt glad"

Foto: Bildbyrån.

Möjligheten fanns att passa.
Men Sam Larsson satte själv fart och rullade in sitt första mål för Feyenoord.
- Jag såg Steven Berghuis komma bredvid mig, men han hade redan gjort två mål. Det fick räcka, säger han enligt Algemeen Dagblad.

Efter många turer och uppgifter om intresserade klubbar valde Sam Larsson tidigare i somras att skriva på för den holländska storklubben Feyenoord. Franska Metz och spanska Celta Vigo hade båda uppgetts vara nära svensken – men valet föl alltså på att stanna kvar i ligan.

- Det var ett enkelt val (att gå dit), men det har varit en väldigt jobbig sommar. Det har varit rykten hit och dit, och jag ska inte ljuga om att det varit svårt att samarbeta med min förra klubb. Det är skönt att allt är över, sa Larsson till podcasten Tilläggstid.

På lördagen kom debuten för Larsson. Den förre blåvitt-spelaren agerade inhoppare i mötet med Heracles – och fastställde slutresultatet då han mot helt öppet mål (Heracles målvakt var uppe på en frispark) kunde driva bollen från halva plan och rulla in den i nät.

- Jag fick hoppa in, vinna och göra mål. Det är en trevlig start, jag är väldigt glad över det, säger han enligt holländska Algemeen Dagblad.

Målet var förmodligen ett av hans enklare i karriären.

- Deras målvakt hade sprungit upp och det var bara att göra mål. Jag såg att Steven Berguis kom bredvid mig men han hade redan gjort två mål. Det fick räcka, säger han.

Sam Larsson fanns inte med i den senaste svenska landslagstruppen. Nu hoppas han kunna övertyga Janne Andersson till avgörandet mot Luxemburg och Holland i början av oktober.

- Jag hoppas att jag är i tillräckligt bra form då. Jag känner redan att de första veckorna med riktig träning i Feyenoord gett mig mycket. Det är högre tempo, hårdare fysiskt och större press, precis allt det jag behöver, säger han till Aftonbladet.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2017-09-10 kl 11:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons