Larsson med assist när Feyenoord tappade poäng

Nederländerna

Feyenoord låg under med 1-0 borta mot AZ Alkmaar.
Då klev svenske Sam Larsson fram och spelade fram till Steven Berghuis kvitteringsmål.

Feyenoord hade chansen att haka på toppduon PSV Eindhoven och Ajax i holländska Eredivisie, men laget lyckades inte ta tre poäng borta mot AZ Alkmaar.

Hemmalaget tog ledningen genom Johann Gudmundsson redan efter fem minuter, men islänningens mål skulle inte stå sig halvleken ut. Med fem minuter kvar fick svenske Sam Larsson bollen ute till vänster och spelade distinkt in bollen i straffområdet. Där dök anfallskollegan Steven Berghuis upp och placerade in kvitteringen.

I andra halvlek gjordes inga fler mål och matchen slutade således oavgjort 1-1. I tabellen tappade Feyenoord därmed mark mot toppduon PSV och Ajax som både vann sina matcher under lördagen. Efter fem spelade omgångar ligger Larssons gäng på tredje plats i tabellen med tre poäng upp till toppduon.