POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
8v

Larssons säsongsstart imponerar inte nederländsk press - svensken i betygsbotten

Foto: Bildbyrån

De nederländska medierna är inte imponerade av Sam Larssons säsongsstart i Feyenoord.
Efter tre omgångar har svensken det lägsta betygsnittet av samtliga spelare i ligan, räknat efter betygen i tre av landets största tidningar.

Sam Larsson har fått speltid i samtliga tre matcher Feyenoord spelat än så länge i den unga säsongen. I premiären blev han målskytt efter ett inhopp och i de två andra matcherna har svensken fått chansen från start.

Senast blev han dock utbytt i halvtid och efter matchen fick han stenhård kritik av Voetbal International-journalisten Iwan van Duren, som var kritisk till svenskens insats vid Uteretchs 1-0-mål.

- När Larsson tappar bollen ser man honom springa efter som en gammal dam, en slags alibilöpnig. Jag tror Jaap Stam (Feyenoords tränare) exploderade, sa Iwan van Duren enligt Voetbal International.

Och de nederländska medierna i allmänhet har inte varit imponerade av Larsson så här långt in på säsongen. Svensken har lägst snittbetyg av alla spelare som betygssatts de första tre omgångarna i tidningarna Voetbal International, De Telegraaf och Algemeen Dagblad. Även Larssons lagkamrater Jan-Arie van der Heijden och Eric Botteghin är med bland de fem med lägst betyg.

Av ett max på 10 har svensken än så länge 4,58 i snitt, vilket är mindre ä I toppen av listan är Willem II:s anfallare Evangelos Pavlidis, som fått 7,58 i snittbetyg i de tre första matcherna.

Endast spelare som har betygssatts i minst två av matcherna är med i listan.

Publicerad 2019-08-21 kl 07:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå