POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND
3d

Listan växer - Isak kopplas ihop med storklubbar

Foto: Bildbyrån/Roma/Real Madrid/Chelsea/Barcelona.

Alexander Isak har gjort succé i Willem II.
Enligt italienska och brittiska medier är han nu på flera storklubbars radar.

Alexander Isak blev i vintras utlånad från Dortmund till det holländska mittenlaget Willem II. Där fick han i uppgift att fylla tomrummet efter Fran Sol, skyttekungen som lämnade klubben i vintras. Det är ett ansvar som Alexander Isak lyckats axla. Den svenske talangen har på 13 matcher gjort 13 mål.

Till sommaren löper låneavtalet med Willem II och Alexander Isak kan då återvända till Dortmund. Men det finns flera klubbar som följer talangen och som är intresserade, enligt brittiska och italienska medier. Italienska calciomercato.it uppger att Roma-anfallaren Edin Dzeko kan komma att lämna den italienska huvudstaden och att Roma därmed följer Alexander Isaks framfart. Sajten skriver att Alexander Isak ses som "arvinge" till Dzeko. Calciomercato.web skriver att prislappen på Alexander Isak tros ligga på runt 30 miljoner euro, ungefär 330 miljoner svenska kronor.

Roma är dock inte ensamma om att följa Alexander Isak, enligt The Sun. Tidningen skriver att Alexander Isak också är på Real Madrids radar. Tidigare uppgifter från Daily Mirror har gjort gällande att även Chelsea är intresserat av Isak och att Londonlaget scoutat honom i Willem II. Spanska Mundo Deportivo har tidigare skrivit att Dortmund är öpper för att släppa anfallstalangen och att Barcelona hört sig för kring en eventuell övergång. 

Ruhr Nachtrichten skriver att Dortmund följer Alexander Isak utveckling med glädje, men att det fortfarande är öppet om han återvänder till klubben i sommaren eller om det blir ett nytt äventyr för svensken i en annan klubb.

Publicerad 2019-04-15 kl 16:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå