Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND
45v

Ny tränare för Larsson i NEC - Klopps assisterande tar över

Foto: Bildbyrån.

Jordan Larsson får en ny huvudtränare.
Pepijn Lijnders lämnar Liverpool och tar över NEC Nijmegen.
Det skriver Premier League-klubben på sin hemsida.

NEC Nijmegen, just nu på en andraplats i den holländska andraligan, kommer att få en ny huvudansvarig tränare i Pepijn Lijnders. Lijnders, som fram tills nu verkat som assisterande tränare till Jürgen Klopp i Liverpool, tar omgående över efter Adrie Bogers.

Nijmegen har ännu inte kommunicerat tränarbytet på sina officiella kanaler, men däremot har Liverpool gått ut med att Lijnders lämnar för att ta över NEC. I ett pressmeddelande tackar holländaren Brendan Rodgers, Jürgen Klopp, klubbens ägare och supportrarna för tiden i klubben.

- Tack till alla fantasiska Liverpool-supportrar. Ingen grupp människor i världen förtjänar framgång mer än dem och jag vet att med positionen som klubben befinner sig i så är inte framgången långt borta, säger han i ett uttalande.

Lagets ende svensk, Jordan Larsson, har spelat 13 matcher och anfallaren står noterad för fyra fullträffar framåt i ligan. Framför allt har svensken agerat inhoppare. Enligt tidningen Leeuwarder Courant blir Bogers nu i stället assisterande tränare till Lijnders.

Publicerad 2018-01-02 kl 09:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons