Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND

Officiellt: Jordan Larsson klar för holländska klubben

Foto: Scanpix

Jordan Larsson lämnar Helsingborgs IF.
Anfallaren är klar för holländska NEC Nijmegen.
- Jag vill tacka alla för tiden i Helsingborg, säger Larsson till HIF:s hemsida.

Jordan Larsson lämnar Helsingborg. Klubben meddelar på sin hemsida att man är överens med den holländska klubben NEC Nijmegen om en övergång. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till juli 2020.

- Jag vill tacka alla för tiden i Helsingborg. Jag kom hit som 17-åring och fick lära mig väldigt mycket. Tack till alla ledare och lagkamrater som gjort mig till en bättre spelare och människa. Stort tack till alla HIF-fans också, säger Larsson till klubbens hemsida.

HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze tackar 19-åringen för hans tid i klubben.

- Vi har under några säsonger haft nöjet att följa Jordans fotbollsutveckling. Nu när Jordan tagit beslutet att ta nästa steg i sin fotbollskarriär vill vi önska honom all lycka till och den dag han eventuellt väljer att vända tillbaka till Sverige skulle det vara fantastiskt att få se honom i vår tröja och på Olympia igen. Det tror jag inte bara jag utan alla helsingborgare vill se, säger Schulze.

NEC Nijmegens sportdirektör Edwin de Kruijff välkomnar Jordan Larsson till klubben med fina ord.

- Han är en spelare med utmärkt teknik och mentalitet, och trots att han bara är 19 år har han redan den erfarenhet som krävs. Med oss får han chansen att utvecklas ytterligare, säger han till NEC:s hemsida.

Jordan Larsson har spelat två och ett halvt år i HIF. Anfallaren fick en tråkig sorti från klubben i och med skandalscenerna på Olympia i samband med kvalfiaskot mot Halmstad.

Under måndagen gör han sin första träning med NEC, och under tisdagen följer han med laget på träningsläger till Marbella. Nijmegen är tolva i Eredivisie och startar igång igen efter uppehållet med att möta Willem II den 15 januari.

Publicerad 2017-01-02 kl 12:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons