Peterson tvåmålsskytt - gav Heracles seger i Holland

Eredivisie

Kristoffer Peterson är glödhet för Heracles i Holland.
Förra helgen blev det ett drömmål - i kväll målade han igen.
Svensken stod för två mål i 4-2-segern mot ADO Den Haag.

Heracles svenske anfallare Kristoffer Peterson, 23, stod förra helgen för ett drömmål i premiärkrysset mot Ajax i Eredivisie i Holland. I kväll spelade han åter från start för Heracles mot ADO Den Haag och visade åter fin form.

Svensken gav redan i den tredje minuten Heracles ledningen till 1-0 från straffpunkten och fick fyra minuter senare se Bart Van Hintum utöka till 2-0. Därefter vände matchen och ADO Den Haag både reducerade till 2-1 och kvitterade till 2-2 innan Adrian Dalmau åter gav hemmalaget ledningen till 3-2 strax före halvtid.

I andra halvlek klev svensken in i handlingen igen. Peterson slog i den 68:e minuten till för andra gången i kväll och gav Heracles 4-2, vilket också stod sig matchen ut.

Peterson är därmed noterad för tre mål på två matcher, samtidigt som Heracles just nu toppar den holländska högstaligan på fyra poäng.

Heracles ställs nästa helg mot Willem II på bortaplan i Holland.