Petersons succé fortsätter - åtta mål på sju matcher i Holland

Eredivisie

Kristoffer Peterson knackar vidare på dörren till Blågult.
I dag slog han till igen - åttonde målet i höst - i ny seger i Holland.

Heracles svenske anfallare Kristoffer Peterson är mest troligt i sitt livs form just nu i Holland. Efter sju mål på de sex inledande ligamatcherna, så är han nu på tapeten som en joker till att bli uttagen i Blågult. Då fortsatte succén i samma takt i eftermiddag, när hans Heracles tog emot Emmen på Polman Stadion i Eredivisie.

Heracles fick en drömstart och tog redan i den sjätte minuten ledningen i matchen. En minut senare utökade laget till 2-0 - inte helt oväntat genom Peterson, som slog till med sitt åttonde mål för säsongen.

I andra halvlek drog Heracles på sig en straff i den 68:e minuten, vilket innebar reducerat till 2-1. Peterson blev i sin tur utbytt i den 75:e minuten och fick efteråt behandling. Däremot är det oklart om det rör sig om en skada.

Heracles vann i slutändan med 2-1 och är nu trea i den holländska ligan. För Peterson innebar målet att han nu toppar skytteligan på åtta mål. Han är den här säsongen noterad för åtta mål på sju matcher i Eredivisie.