TV: Armenteros målskytt och straffmissare mot PSV - Peterson debuterade

Eredivisie

Samuel Armenteros blev både straffmissare och målskytt i Heracles förlust mot PSV.
Lagkamraten Kristoffer Peterson debuterade som inhoppare och var med i förarbetet till svenskens mål.

Samuel Armenteros hade en av huvudrollerna när Heracles tog emot PSV i Eredivisie under lördagskvällen. Svensken började kvällen med att missa en straff i den 11:e minuten. Gästernas målvakt Jeroen Zoet var snabbt nere och räddade den låga straffen.

I inledningen på den andra halvleken var det istället PSV som tog ledningen när Bart Ramselaar satte dit bollen.

Armenteros skulle revanschera sig något för straffmissen när han kvitterade i den 74:e minuten. Den svenske anfallaren mötte Brandley Kuwas inlägg med vänsterfoten och styrde kontrollerat upp bollen i nättaket till 1-1. Målet var Armenteros nionde för säsongen.

Kristoffer Peterson hoppade in i matchen och debuterade för Heracles i den 61:a minuten och var med i förarbetet till Armenteros mål.

Det räckte dock inte för poäng för Heracles. I den 87:e minuten avgjorde Davy Proepper när han sköt in bollen via en försvarare.

PSV vann med 2-1.