Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Unika säsongskortskonceptet: Betala per poäng

Holländska FC Den Bosch har lanserat ett unikt koncept för säsongskort.
Lagets supportrar kan nästa säsong välja att betala per poäng laget tar i ligan.

Missnöjd med att ha lagt dyra pengar på en match och sen förlorar ditt lag stort? Det kan supportrar till det holländska andraliga-laget FC Den Bosch slippa nästa säsong.

Klubben har nämligen lanserat ett unikt koncept som går ut på att man kan köpa ett speciellt säsongskort för bara 25 euro - knappt 250 kronor. Supportrar med säsongskortet betalar sedan tio euro för en seger, fem för ett kryss och ingenting alls för en förlust. Skulle Den Bosch få en kanonsäsong finns också ett maxtak för hur mycket fansen får betala.

- Det är fantastiskt att vi kan erbjuda våra säsongskortsinnehavare en modell på en fotbollsupplevelse där de betalar för resultatet de ser från läktaren, säger Jan-Hein Schouten i klubbens styrelse till Den Boschs hemsida.

ANNONS

Hälften av intäkterna från de speciella säsongskorten går till klubben och hälften går till ungdomsträningen i FC Den Bosch Foundation.

Publicerad 2017-05-29 kl 13:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto