Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ancelotti på menyn

Hussfelt

Serie A-abstinensen tar sig nya dimensioner.

Middag igår med ‘Joppe’ Olsson på La Vecchia Signora på Åsögatan. Den gamla damen höll vad hon lovade uppe på Södermalm.

Efter att ha fått in en kall galopp (iskall öl i vinglas) i baren kastade jag ögonen på menyn. Längst ner till vänster. Ancelotti på menyn???

Nehej, Agnolotti del plin.

Ancelotti förresten. Han har tränat 2000-talets mest framgångsrika lag i Champions League. Milan har två vinster plus en final de senaste åtta åren. Och i den final då de föll spelade de en ljuvlig fotboll i 114 minuter.

Ljuvlig fotboll? Ja, Chelseas fotboll det senaste året kan vara den offensivaste och mest spektakulära fotbollen på öarna sedan så länge tillbaka man minns. Bara Man United och ‘the Invincibles’ kan göra anspråk på det. Självklart är en italienare mannen bakom detta verk. ‘Carletto’ Ancelotti. Mera om honom senare under dagen.

Annons

*****

Robinho hyllade en annan italiensk tränare igår. Han uttryckte att Roberto Mancini var en bra tränare. Det var inte honom det var fel på i Manchester. Det var själva fotbollen i England. Han tyckte att bollen var i luften för mycket uppe på öarna (för att passa just hans spel), och att brittisk fotboll inte är lika bra som den brasilianska där lagen håller bollen på backen.

Det där är ju en smaksak. Men i sak är han ju inte helt snett på det. Fooooooore!

Publicerad 2010-09-10 11:32

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto