Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Albin och jag bodde grannar

10å

Laddar för Club Calcio.

ANNONS

Serie A känns redan som om den har blivit ligan vi svenskar pratar om igen och ikväll får vi följa de två mest spännande lagen från premiäromgången, Cesena mot Milan. Studion Club Calcio i TV4 Sport från 20:00.

Igår spelade jag, Simon Bank och gamle Milan-spelaren Andreas Andersson match tillsammans i division fem för vårt italienska fotbollslag. Ikväll sitter jag och Bank tillsammans med Birro i studion igen. Birro satt med Albin Ekdals pappa i Kvällsöppet tidigare i veckan på TV4. Alla vägar bär till Italien. Utom en av vägarna som bär till lilla Källvik. Lennart Ekdal vet nog inte om det men vi hade sommarstuga nära varandra en bit utanför Loftahammar när jag var grabb. Vi spelade tennis på samma tennisplan. Albin var liten då.

Återigen tack för den fina tonen i kommentatorsfältet generellt sett. Det verkar vara ett gäng härliga människor med hjärtat på rätt ställe som är inne här och läser. Att det dyker upp en och annan som har en dålig dag gör inte så mycket. Jag har för egen del nästan inga sådana, men lite medkänsla bör man ha för dem.

ANNONS

Nu lite Everton – Man U på duken. Jag gjorde Man U:s vändning mot Everton på plats på Goodison Park för några år sedan. Jag älskar Paul Scholes för övrigt (som spelare). Oldham-supportern Scholes har tamejfan allt en bra central fältare ska ha. Speluppfattningen är galen. Och se hur han likt Xavi vänder på huvudet hela tiden då han inte har boll för att se vart han har sina medspelare. Förr om åren var han lite för het, och jag log från läktarplats på Olimpico när han drog på sig utvisning i duellerna mot Totti nere i Rom. Håkan Mild har ju också ett och annat minne från den lille terriern.

Italien-bloggen får både berätta gamla anekdoter, men även hylla spelare som inte spelar sin fotboll på den apenninska halvön.

Publicerad 2010-09-11 kl 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto