Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Runström borde ha spelat i ett topplag i Serie A

10å

Jaaaaaaaaaa!!!

ANNONS

Eto’o har äntligen kommit igång. En av 2000-talets stora målskyttar, fortfarande kanske den bäste i branschen, hängde två baljor, samma kväll som det lossnade för Diego Milito. NU kommer Inter att bli rysligt svårslagna. Framförallt fick ‘il principe’ vara kvar matchen ut den här gången. Inter spelade med en ruskigt stark elva, fortfarande utan Thiago Motta, och den här gången verkade ‘Spanjoren’ ha gjort intelligenta byten. Pust.

*****

Zlatan Ibrahimovic har fått ta emot kritik tidigare av Arrigo Sacchi. Den gamle tränarlegendaren ansåg att Ibra skulle få det svårt att passa in i Barca då han sällan deltar i försvarsspelet i öppet spel. Den dagen han lär sig det och lär sig att röra sig ännu bättre blir han nr 1 i världen menade Sacchi. Jag håller med, och jag tycker att Sacchi har fått rätt. Den dagen Ibra tar den här kritiken till sig kan han bli nr 1. Ikväll var han så där läskigt stark, snabb, offervillig och dessutom delaktig i defensiven. Det var grymt att se på. Ibra är hemma nu och han kommer att bli en succé igen.

ANNONS

*****

Udinese! Har ni sett vad de har för lag? Det har ju diskuterats att för många av spelarna hos ‘zebrorna’  spelade VM, många var dessutom tongivande i sina landslag. Guidolins lag har NOLL poäng efter fyra omgångar.

* Minns ni Alexis Sanchez insats för Chile i VM? Inte konstigt att det ryktats att Man U varit ute efter honom länge. Han lär dock inte säljas för mindre än 200 miljoner.

* Asamoah! En ny Asamoah som har slagit igenom i Udinese. Så ung, så klok, så stark och redan etablerad. Även han en VM-hit såklart.

* Handanovic, schweiziske playmakern Gökhan Inler som är kvar trots locktoner från toppklubbar, Di Natale, mittbacksbegåvningen Zapata, Chiles Isla… Hade Arséne Wenger tränat det här laget så hade dom väl legat i toppen av serien. Det är nästan ofattbart att ett lag med så här bra spelare kan ha noll poäng på fyra omgångar. Kanske är spelarna oinspirerade på ödsliga Friuli..?

ANNONS

*****

Napoli – Chievo 1-3. Sergio Pellisier två nya mål. När ska den lilla klubben med mysiga anläggningen Veronello ge sig undrar nog många. Tränaren Stefano Pioli är Björn Runströms gamla polare från Bologna-tiden som har velat ha ner Björn till Italien många gånger. Nu sitter Björn mitt ute i ingenstans i Norge. Han kunde ha spelat i ett topplag i Serie A, om Pioli fått sin vilja igenom.

*****

Man kan inget annat än att tycka synd om Roma i nuläget, om man inte håller på ett annat lag såklart. Men även Palermo fick åka tomhänta från Rigamonti. Den gången var det dock inte domaren som stod i centrum, utan målvakten Sereni. Ikväll ser du just Palermo borta mot Juventus i Turin, klockan 20:40 på TV4 Sport!

Publicerad 2010-09-23 kl 00:03

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto