Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Han är den nye Zidane

Hussfelt

Alla hyllar den de kallar ‘den nye Zidane’ efter matchen i Turin igår, och alltfler tror att det här inom några år kan vara världens bäste spelare.

Han heter Javier Pastore, spelar för Palermo och fyllde 21 år i somras.

[youtubeplay id=”2P8zkSy9GvE” size=”large”]

Av de 10 Serie A-spelare som argentinske förbundskaptenen Batista idag plockade ut i sin landslagstrupp som ska möta Alberto Zaccheronis Japan den 8 oktober finns även Estéban Cambiasso och Javier Zanetti åter med. Efter 4-1 mot Spanien är förväntningarna på det nya landslaget skyhöga. Avgör Pastore?

Jämnheten i Serie A i år beror dels på att framtidens världsstjärnor till stor del spelar i de mellanstora lagen i Italien. Det var Juventus som snappade upp Zizou och Milan som plockade upp Kaká, för att ta två exempel. Nu är de mellanstora klubbarna minst lika offensiva i scouting och inköp. Marek Hamsik i Napoli, Javier Pastore i Palermo, Stevan Jovetic i Fiorentina och Hernanes i Lazio är några exepmpel på spelare som säkert kommer att tillhöra de allra bästa kommande år. Är du sugen på att köpa loss Pastore, Hamsik eller Jovetic? Runt en kvarts miljard blir troligen prislappen för vardera spelare. I bästa fall. Du får åtminstone en skön tridente bakom en ensam anfallare.

Annons
Publicerad 2010-09-24 15:47

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto