Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Messi i Milano

Ja, det har säkert inte undgått er att Messi (ytterligare en liten kille) har varit i Milano och att Moratti hunnit skoja om att han ska vara på väg till Inter. Idag skickar Åslund den här bilden där han står och hänger tillsammans med Napolis stjärna Lavezzi.

Självklart utanför Giannino där Bloggen & Åslund åt middag för ett tag sedan och mötte Cafu på toaletten.

Martin och jag hade ett längre samtal idag om hur bra dagens svenska landslag är i jämförelse med det 1994. Jag menade att vår centrallinje var mycket starkare än den vi har idag. Thern/Schwartz och Bjärred/Björklund som alla spelade i stora klubbar med framgång. Plus Ingesson, Brolin, Dahlin. Blomqvist satt på bänken, Limpar likaså och flera av spelarna runtomkring höjde sig och bidrog med internationell erfarenhet. Erlingmark som vann skytteligan i gruppspelet i CL satt på bänken med Stefan Rehn och var inte nära att komma in. Förvisso allsvenska spelare, men i ett av Europas bästa lag då.

Brolin, Dahlin? Här en klassiker:

[youtubeplay id=”oEzHRTLr9Fk” size=”large”]

Publicerad 2010-10-15 kl 16:29
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons