Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Allt handlar om Maradona och Cassano

10å

Med en trasig MacBook Air i knät, duschad och klar och med ett öppet fönster mot Milano och världen konstaterar jag från mitt Townhouse att det bara är tre timmar till avspark. Milan – Juventus, och stackars Oddo kan inte vara med. Krasic är avstängd och Juve kommer hit med en enda anfallare från start. Det är Del Piero som ska göra det. Det känns upplagt för Milan ikväll.

Italienska nyheter domineras av två stökiga genier. Cassanos kontrakt är på väg att bli uppsagt av Sampdoria efter en strid med president Garrone samma dag som napolitanarna firar att Diego Maradona fyller 50 år. Och tänk bara en sån sak som att Cassano är född samtidigt som Italien vann VM 1982. Gazzettan ger förresten ut en bok om Maradona idag om man köper tidningen.

ANNONS

*****

Ja, Alvbåge jag stödjer dig i kampen. John har på sin blogg uttryckt sin frustration över att Totti-kragarna är på väg att förbjudas i Sverige. Självklart ska vi alla få spela med dem på oss om vi vill. Jag brukar för egen del lira första vårmatchen i en sån krage. Alvbåge är en av få svenska spelare som är intressant som människa och profil känner jag. För egen del tycker jag om empatiska människor och empati har John mycket av.

*****

Att åka till Milano med Snobben kan få vilken slacker som helst att bli stiligare. När jag kommer hem är jag en elegant ung man i stilren mundering. Grazie il Snobbo.

*****

Snobben är släkt med bröderna Schulman. Nu förstår jag lite bättre varför storebrodern är som han är.

Publicerad 2010-10-30 kl 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto