Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tottis donna kysste Katten

Hussfelt

Samtidigt som jag och Snobben har varit i Milano så var ‘Katten’ nere på Lazios träningsanläggning Formello. Se hälsningen här till Svennis och den gamle presidenten Cragnotti som såg till att Lazio tog hem Scudetton år 2000.

Katten kan vara Andrea Dorias nästa värvning efter att han de senaste säsongerna har styrt Karlbergs mittfält i division tre. I helgen var han nere och träffade Frosinone och därifrån kan vi ta kontakten ett steg närmre vårt lag i femman.

Efter besöket på Formello spanade Katten in Roma – Lecce och innan han letade sig hem från Olimpico träffade han Tottis donna Ilary Blasi.

Det hela slutade med en kindpuss. Ni vet en sån där artig variant som används flitigt i latinländerna. Nu behövde han sannerligen inte sloka hem med svansen mellan benen.

Med de kontakter vi redan har med Vincenzo Montella och då vi redan har haft Andreas Andersson i laget, kan vi nu också lägga ut en krok till Er Pupone via Ilary? Totti till svenska division fem?

Annons

Jag håller det inte för omöjligt. I annat fall värvar jag Jesper Blomqvist. Det får duga.

Publicerad 2010-11-01 16:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto