Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ja, du får älska (Pippo Inzaghi)

Hussfelt

Det är din rättighet.

Även du som är lite arg. Du får älska vad du vill.

* Du får älska Serie A.

* Du får älska precis vad du vill i hela världen.

Det innebär:

* Strunta i alla haters. Låt ingen förpesta din dag. Ingen är värd att förpesta Din dag om du bara är här för att dela med dig av din kärlek.

* Lägg energin på nåt annat. På kärlek. Älska. Älska!

* Du får älska Super Pippo Inzagi! Om du vill.

[youtubeplay id=”mxoGAFwSTvg” size=”large”]

Jag kan bli otroligt glad av att sitta och titta på detta fenomen. Jag skrattade när han drog upp byxorna och gjorde sig redo för inhopp mot Real Madrid. Ingen kan springa så okontrollerat och konstigt som Pippo. Och ingen kan göra mål som han.. Man måste bara le eller skratta eller ta hela världen i sin famn när man ser den här mannen.

Annons

70 mål i Europa. Bäst av alla (tillsammans med Raúl om hans skumma interkontinentalcupmål räknas av UEFA). Super-Pippo Inzaghi! Mannen som knappt kan spela fotboll. Det ser ut så i alla fall. Ingen blir gladare av att göra mål än han. Jo, möjligen Jesse Kindbom. Eller Iaquinta. Eller Pinilla.

Han ser chanserna som ingen annan ser, tar löpningarna som ingen annan gör och han tar ofta avslut som ser ut som felträffar (genialt?) och som dessutom lurar målvakterna. Super-Pippo, 37 år är MÅLKÅT. Han är ALLTID kåt på fotboll och kåt på att göra mål. Det ser ut som om det inte finns något annat i världen som gör honom gladare än att göra mål, fotbollens svåraste konst.

Om Milan var en cykel mot en Ferrari (som jag hört nån säga) i det där mötet mot Real Madrid i Milano så var cykeln på väg att vinna. Se upp för 2000-talets bästa lag i Europa.

Annons

3 finaler i Champions League, 2 vinster. Milan går aldrig att räkna bort.

Kram till alla i hela världen. Lovers, haters, tutti. Alla behöver en kram. Alla!

Pippo också. Krya på Dig. Hoppas att du tar Dig tillbaka från Din svåra skada.

KRAM!

Publicerad 2010-11-11 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto