Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter fotbollsgalan

Hussfelt

‘Anna Pohjanen sågar fotbollsgalan på TV’

I SVT i morse sågade Anna Pohjanen fotbollsgalan på TV4. Pohjanen sa bland annat att hon sitter med skämskudden för ansiktet när fotbollsgalan sänds. En ganska skarp passning mot Peter Jihde och co som jobbar med galan. Hon fick dock aldrig tillfälle av att förklara för programledaren i SVT vad hon menade och vad som får henne att skämmas. Jihde, Hoffmaestro, Sjögrans tal? Ibra?

Nu väntar vi med spänning på att läsa om hur ‘Pohjanen hånade sina konkurrenter på TV4’ i kvällstidningarna.

*****

Det kommer som vanligt inte att ske någonting. Förstår ni vad som hade hänt om jag hade sagt så om Pohjanen? En kille på TV4 mot en tjej på SVT. Vad jag än hade sagt så hade en av kvällstidningarna använt det mot mig eller om det hade handlat om någon annan kollega.

Annons

Vi lever i ett konstigt mediaklimat och det var nog ingen slump att Gudrun Schyman dök upp oemotsagd i en mys-soffa precis efter Pohjanen i SVT:s studio.

Jag gillar SVT och jag gillar Pohjanen, men vissa kommer alltid undan. Andra åker dit så fort de öppnar munnen. Mest ett konstaterande och en värld vi får förhålla oss till.

Publicerad 2010-11-16 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto